| (Model) | TY-5 |
| (color) | (black) |
| (case size) | L352*W180*H420 |
| (chassis size) | L:320*W:180*H:410 |
| (Packing size) | L:460*W:226*H:400mm |
| (material) | 0.5MM SPCC |
| (Motherboard compatible) | ITX/M-ATX/ATX |
| (DRIVER BAYS) | SSD*2 HDD*1 |
| (PSU install) | (ATX UP position) |
| (CPU HEIGHT) | 150MM |
| (VGA CARD LENGTH) | 300MM |
| (Expansion slot) | 7 |
| (USB) | USB1.0*2+HD audio, |
| (ODD) | 1 |
| (cooling fan optional) | Front:3*12cm,Rear:1*12cm |
| (NW) | 2.6KG |
| (GW) | 31KG |
| 40'HQ Quantity | 1650PCS |
Answer: Working Days/Hours: Mon - Sun / 9:00 AM - 8:00 PM
2. How can I contact your sales to ask question and inquiry?
Answer: You can contact us directly by Skype,WhatsApp and Trade Manager. And can also enter into Product Interface to
leave us message/email at the bottom of the page.
3. How soon can I get a response or reply from you?
Answer: We will give you immediate response via Skype,WhatsApp and Trade Manger. And email reply within 24 hours.
4. Can I get some samples before placing an order?
Answer: Of course, it is OK. Sample fee is required, and will be refunded once order placed.
5. How long is the production time?
Answer: It depends. sealed computer case, Usually 30 days after deposit received and product details confirmed.
6. Is OEM ODM provided?
Answer: Yes. And we will also offer customized design on packing boxes, sticker, etc. if required.
7. What RAM can you offer?
Answer: It depends on which product you are inquiry. Usually, 0.3% ~ 1%.
8. Where is your Loading Port?
Answer: Shenzhen, China.
9. What are your payment terms?
Answer: 30% deposit and 70% balacnce



